Van sporen tot paddenstoel

Welkom in de magische wereld van paddenstoelen! Mijn naam is Reinier de Paddenstoelenman en ik ben een gepassioneerde paddenstoelliefhebber. Ik wil je graag meenemen op een betoverende reis naar de fascinerende wereld van paddenstoelen.

Workshops: leer de basisprincipes van het kweken van paddenstoelen, van het creƫren van het ideale substraat tot het bevorderen van een gezonde groei. Ik deel graag mijn expertise en praktische tips, zodat je zelfverzekerd aan de slag kunt en binnen no-time je eigen paddenstoelen kunt kweken.

Paddenstoelenwandelingen: is een unieke gelegenheid om de natuur in te duiken en paddenstoelen in hun natuurlijke omgeving te ontdekken. Ik neem je mee naar betoverende bossen en open velden, waar we samen de verschillende soorten paddenstoelen zullen observeren, hun kenmerken zullen bestuderen en hun ecologische rol zullen begrijpen.

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van paddenstoelen en laat je verwonderen door hun mysterie en schoonheid. Bekijk hieronder mijn volledige aanbod.

Paddenstoelen wandeling

Bekijk de beschikbare data van de paddenstoelen wandelingen van de paddenstoelenman.

Ontdek onze leuke workshops en leer alles over het kweken van paddenstoelen! Van binnen- en buitenkweek tot het kweken van Oesterzwammen op koffiedik en het fascinerende proces van Magische paddenstoelenkweek. Voor zowel beginnende kweker tot gevorderde kweker.

Ontdek hoe je eenvoudig en met huis-, tuin- en keukengereedschap je eigen paddenstoelen kunt kweken, van Oesterzwammen tot Magische paddenstoelen. Met persoonlijke begeleiding van de Paddenstoelenman leer je stap voor stap de basis van het kweken van drie verschillende paddenstoelensoorten. Deze online cursus speciaal ontwikkeld voor de beginnende kweker in samenwerking met de Wildeschool.

Ontvang onze gratis nieuwsbrief vol met het laatste nieuws van de Paddenstoelenman! Blijf op de hoogte van onze boeiende workshops, betoverende paddenstoelenwandelingen en alles wat met paddenstoelen te maken heeft. Mis geen enkel evenement en schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief.
“Mijn droom is om uitsluitend met paddenstoelen te werken; om ze te kweken, te onderzoeken en de sporen, kennis en liefde voor paddenstoelen te verspreiden. Ik geloof dat de paddenstoel, het mycelium, een krachtig instrument is om de wereld te genezen, zowel op persoonlijk, mentaal en fysiek niveau als op grotere schaal.”

Lees meer…