Paddenstoelen kweken

Paddenstoelen kweken is een ontzettend leuke hobby, maar voor beginners kan de overvloed aan informatie op internet overweldigend zijn. De vele technieken, materialen en manieren maken het lastig om te weten waar je moet beginnen. Daarom heb ik deze keuzehulp gemaakt om je op weg te helpen. Vul de keuzehulp in en ik adviseer je waar jij kan beginnen met jouw paddenstoelen kweek avontuur.

Hoi mijn naam is Reinier de paddenstoelenman. Al ruim tien jaar kweek ik mijn eigen paddenstoelen van de magische paddenstoel tot oesterzwammen. Zowel binnen kweken als buiten paddenstoelen kweken. Graag ben ik jou van dienst als ‘Teacher‘ om jouw mooiste en gezonde oogst van het kweken van paddenstoelen mogelijk te maken.

Ik nodig je graag uit om aan één van mijn workshops deel te nemen om het kweken van paddenstoelen in de praktijk te leren. Zelf heb ik ook geleerd van ervaren kwekers en dit heeft mij enorm geholpen om mijn technieken te verbeteren. Naast de workshops bied ik ook een online cursus aan waarin je leert eetbare paddenstoelen kweken.

Om jou de beste ervaring te geven heb ik hier een aantal gratis handleidingen geschreven voor paddenstoelen kweken. Ik verkoop kweek materiaal voor het kweken van paddenstoelen in mijn webwinkel en waar nodig worden de artikelen ook bij de handleidingen vermeld.

Mocht je er niet uitkomen kan je altijd overwegen om eens een keer een workshop te volgen of stuur mij een mail en kijk ik waar ik je kan helpen.

Veel kweek plezier,

Reinier de Paddenstoelenman.

🍄 Kweekwijzer

Wat is jouw ervaring met paddenstoelen kweken?

Welke paddenstoel wil je kweken?

Waar wil je gaan kweken?

Ik typeer mij als iemand die graag…

Het advies wordt opgehaald…