Van sporen tot paddenstoel

Welkom in de magische wereld van paddenstoelen! Mijn naam is Reinier de Paddenstoelenman en ik ben een gepassioneerde paddenstoelliefhebber. Ik wil je graag meenemen op een betoverende reis naar de fascinerende wereld van paddenstoelen.

Educatie: Wil je alles leren over paddenstoelen? Dan ben je hier aan het juiste adres, door middel van wandelingen, workshop en lezingen wil ik je enthousiast maken over paddenstoelen en hun bijzondere levensvorm.

Workshops: leer de basisprincipes van het kweken van paddenstoelen, van het creëren van het ideale substraat tot het bevorderen van een gezonde groei. Ik deel graag mijn expertise en praktische tips, zodat je zelfverzekerd aan de slag kunt en je eigen paddenstoelen kunt kweken.

Paddenstoelenwandelingen: is een unieke gelegenheid om de natuur in te duiken en paddenstoelen in hun natuurlijke omgeving te ontdekken. Ik neem je mee naar betoverende bossen en open velden, waar we samen de verschillende soorten paddenstoelen zullen observeren, hun kenmerken zullen bestuderen en hun ecologische rol zullen begrijpen.

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van paddenstoelen en laat je verwonderen door hun mysterie en schoonheid. Bekijk hieronder mijn volledige aanbod.

Paddenstoelen educatie

Workshops

Leer de basisprincipes van het kweken van paddenstoelen, van het creëren van het ideale substraat tot het bevorderen van een gezonde groei. Ik deel graag mijn expertise en praktische tips, zodat je zelfverzekerd aan de slag kunt en je eigen paddenstoelen kunt kweken.

✅ Geschikt voor elk huis of moestuin.

✅ Binnen en buiten kweken met ervaren kweker

✅ Voor kleine privé groepen en grote groepen, festivals en evenementen

Wandelingen

Een unieke gelegenheid om de natuur in te duiken en paddenstoelen in hun natuurlijke omgeving te ontdekken. Ik neem je mee naar betoverende bossen en open velden, waar we samen de verschillende soorten paddenstoelen zullen observeren, hun kenmerken zullen bestuderen en hun ecologische rol zullen begrijpen.

✅ Geschikt voor jong en oud

✅ Leuk voor familie, vrienden, bedrijfsuitjes en festivals

Lezingen

Ben je opzoek naar een inspirerende spreker voor jouw evenement? Met ruime ervaring met het spreken voor kleine en grote groepen deel ik graag mijn enthousiasme voor de paddenstoel door middel van een lezing. Onderwerpen zoals duurzaamheid, natuur, educatie en natuurlijk de paddenstoelen en schimmels is iets waar ik graag over vertel.

✅ Kleine en grote groepen

✅ Kennis over paddenstoelen van het kweken tot het eten van en historische en heden daags gebruik van de paddenstoel.

Showreel