Nieuwsbrief: Een gelukkig nieuw paddenstoelen jaar!

Hoi Paddenstoelen Liefhebber!

Je hebt je ooit als geïnteresseerde opgegeven voor de online cursus ‘Paddenstoelen Groeien’ en daarom krijg je deze mail vol informatie over de voortgang van de cursus! Je kan je ook gelijk aanmelden voor de komende nieuwsbrieven van
de Paddenstoelenman!

Schrijf je in voor de paddenstoelenman nieuwsbrief!

Middels deze weg wil ik jullie allemaal een voorspoedig 2022 wensen, even terugblikken op het vorige jaar en kijken naar de toekomst!

Hoe zag mijn afgelopen jaar eruit? In het begin van het jaar ben ik, samen met mijn vriendin, verhuisd naar mijn eigen ontworpen en gebouwde tiny house. Een drukke periode die een heel jaar van bouwen afsloot. Inmiddels ben ik geland op de nieuwe plek en gewend aan een leven met wat minder luxe en (binnen)ruimte. We wonen volledig off grid en leven nu meer in contact met de seizoenen.

Door de drukte van de bouw en het verhuizen heeft het ontwikkelen van de paddenstoelen cursus even stil gelegen. Vorige maand ben ik officieel begonnen met het opzetten van mijn eigen paddenstoelen bedrijf, waar ik paddenstoelen wil gaan groeien voor de biologische markten. Het bedrijf Paddenstoelenman (onderdeel van Mushroom Nexus) is gevestigd in de Nettenfabriek in Apeldoorn. Hier heb ik een laboratorium opgezet en een broeikas waarin ik paddenstoelen broed ga maken. Maar het grootste gedeelte van de ruimte is gereserveerd voor workshops, trainingen en het opnemen van video’s voor de paddenstoelen cursus!

Een kijkje achter de schermen! Ik heb ook een video die ik graag wil delen met jullie! Dit is een warmmakertje voor wat er gaat komen in de cursus!

Samen met de Wildeschool ben ik hard aan het werk om de online cursus ‘Paddenstoelen Groeien’ voor de zomer af te hebben. In deze cursus ga je leren hoe jij thuis zelf paddenstoelen kan gaan groeien aan de hand van video’s, teksten en opdrachten. Ook worden er binnenkort weer fysieke workshops ingepland (zodra de corona maatregelingen dit toelaten) waarin je in een halve dagdeel leert hoe dit in de praktijk gaat.

Ondertussen kan je je inschrijven voor mijn nieuwsbrief! Hierin houd ik je op de hoogte van de cursussen en workshops en deel ik leuke verhalen en weetjes over het paddenstoelenrijk! Ook kan je me volgen op Instagram.

Tot snel!

Reinier, de Paddenstoelenman