Online Cursus

Welkom op de landingspagina voor de online cursus: Paddenstoelen kweken! Ontdek hoe je eenvoudig en met huis-, tuin- en keukengereedschap je eigen paddenstoelen kunt kweken, van Oesterzwammen tot Magische paddenstoelen. Met persoonlijke begeleiding van de Paddenstoelenman leer je stap voor stap de basis van het kweken van drie verschillende paddenstoelensoorten.

In deze online cursus van de Paddenstoelenman in samenwerking met de Wildeschool leer je in eigen tempo paddenstoelen te kweken van sporen tot paddenstoelen. Al ruim 100 mensen gingen jou voor.

Waarom zou je deze cursus volgen?

  1. Eenvoudig en toegankelijk: Geen ervaring of speciale apparatuur nodig. Met huis-, tuin- en keukengereedschap leer je de basisprincipes van het kweken van paddenstoelen op een gemakkelijke en toegankelijke manier.
  2. Variatie aan paddenstoelen: Leer niet alleen hoe je oesterzwammen kweekt, maar ook andere populaire soorten zoals Oesterzwam en zelfs Magische paddenstoelen. Ontdek de unieke eigenschappen en groeiomstandigheden van elke paddenstoelensoort.
  3. Persoonlijke begeleiding: Als de Paddenstoelenman sta ik klaar om je gedurende de hele cursus te begeleiden. Je kunt op mij rekenen voor antwoorden op je vragen, praktische tips en persoonlijk advies om je kweekproject tot een succes te maken.
  4. Geschikt voor binnenkweek: Leer hoe je eenvoudig en succesvol paddenstoelen kunt kweken in de comfortabele omgeving van je eigen huis. Ontdek technieken en tips die specifiek gericht zijn op binnenkweek, ongeacht het seizoen of het weer buiten.
  5. Flexibel en in eigen tempo: Volg de cursus op jouw eigen tempo en pas het leren aan jouw schema aan. Geen tijdsdruk zodat je comfortabel kunt leren en experimenteren met het kweken van paddenstoelen.

Klaar om je te verdiepen in de fascinerende wereld van paddenstoelenkweek? Schrijf je vandaag nog in voor de online cursus Paddenstoelen kweken en ontdek de voldoening van het zelf telen van je eigen paddenstoelen. Word een expert in huiselijke paddenstoelenkweek en geniet van verse, smaakvolle oogsten, rechtstreeks uit je eigen keuken!

Wil je meer weten? Bekijk hier de online cursus op de wildeschool.nl