workshop paddenstoelen

Ontdek de workshops van paddenstoelen

Duik in de wereld van paddenstoelen met een boeiende workshop! Leer alles over het kweken van paddenstoelen, zowel binnen als buiten. Ontdek de kunst van het kweken van Oesterzwammen op koffiedik of ervaar het fascinerende proces van de Magische paddenstoelenkweek.

Schrijf je vandaag nog in voor een workshop die jouw interesse wekt en word een expert in paddenstoelenkweek! Bekijk hieronder het overzicht van de verschillende workshops.

🍄 Buiten kweken

NIEUW ⭐ Leer paddenstoelen kweken in je eigen tuin, tijdens de workshop leer je hoe je paddenstoelen kweekt op o.a. stammetjes en op stro, ook neem je een eigen kweekset mee naar huis. Aanrader voor beginners en bezitters van een tuin

De workshop wordt in het voorjaar gegeven Meld je aan voor de nieuwsbrief en je krijgt als eerste te horen wanneer de workshops worden ingepland.

✅ Voor iedereen
✅ Geschikt voor elk huis met een tuin(tje) of moestuin
✅ Ook voor tuinderij en voedselbos
✅ Wordt zelfvoorzienend in de paddenstoelen

Groepen en bedrijven / evenementen

Wil jij samen met je groep vrienden, familie of bedrijf iets unieks organiseren? Dan kan ik een paddenstoelen kweek workshop op maat verzorgen. Samen met jou kijken we naar de behoefte van de groep en stellen en programma samen dat daar op aansluit. Samen kunnen we een onvergetelijke ervaring creëren voor jouw team of groep.

✅ Kleine groepen vanaf 6 personen
✅ Grote groepen tot maximaal 200
✅ Workshop op locatie is mogelijk
✅ Ook geschikt voor evenementen

Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact op via info@paddenstoelenman.nl

Wandeling

Liever het bos in duiken op zoek naar paddenstoelen?
Je kan mij ook boeken voor een privé wandeling